Pauliina Skarr on graafinen suunnittelija ja kuvittaja joka pohtii luonnonläheistä ja aitoa elämää estetiikan, kokkailun ja retkeilyn kautta. 

Pauliina Skarr on graafinen suunnittelija ja kuvittaja joka pohtii luonnonläheistä ja aitoa elämää estetiikan, kokkailun ja retkeilyn kautta. 

Pauliina

Pysähdy. Hengitä. Nauti. Mitä tapahtuu kun karsii kaiken turhan pois elämänrytmistään ja muuttaa kuukaudeksi vanhaan puutaloon? Blogissani pohdiskelen elämää yleisen fiilistelyn,  estetiikan,  ruoanlaiton, retkeilyn ja syvempienkin mietinnöiden kautta. Tarkoituksenani on pysyä luononnonläheisenä ja aitona, viestimällä yksinkertaista elämäntyyliä.

Olen Pauliina, kauniita asioita fiilistelevä ja seikkailuja hakeva loputon innostuja. Nautin kaikenlaisesta suunnittelusta, yhteisistä aamupaloista yllätysjuhliin ja sisustuksesta metsäretkiin. Kaikkea yhdistää kuitenkin kiinnostukseni visuaalisuutta kohtaan, sekä pyrkimys aitouteen ja yksinkertaisuuteen. Blogin lomassa olen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. 

Uskon että syvimmän ilon ja inspiraation, mahtavimmat seikkailut ja kohokohdat löytyvät Jeesuksesta. Ja sen kautta saan nauttia luomisesta ja elämän vapaudesta.

Stop. Breathe. Enjoy. What happens when you leave out all the unnecessary from your life and spend a month in an old wooden house? With this as a starting point I share my inspirations, cookings, outdoor adventures and deeper thoughts about a life close to nature. My intention is to stay genuine and close to nature by transmitting a simple lifestyle.

I am Pauliina, an adventurer and endless project person who enjoys everyday beauty. Planning anything from a shared breakfast to a surprise party, or an interior to a forest trip gets me excited, and all of this is tied together by my visual interest as well as strive for authenticity and simplicity. Besides the blog, I am an Illustrator and Graphic Designer. 

I believe the deepest joy and inspiration, as well as the most amazing adventures and top moments are found in Jesus. Through that I can enjoy creating and a free life.